Funcionament


Benvinguts/es al bloc del CEIP Esteve Barrachina.

Aquest bloc pretén ser una eina no sols per a fer-nos conèixer i transmetre informacions. Ens agradaria que fos un espai participatiu on poder veure les activitats que fem a l’escola, sortides, i informació d’interès general.

Tot això es du a terme mitjançant els articles (notícies) de diferent caire. Aquests articles es van arxivant per categories. Aquestes normalment apareixen al cantó dret de la pantalla. Si cliquem en una categoria sols ens apareixeran els articles arxivats d’aquesta categoria, ja que a la pàgina inicial no hi apareixen. Degut a que la pàgina inicial és fixa si voleu comprobar si hi ha articles nous sols cal fer una ullada al cantó dret on hi diu :ARTICLES RECENTS.

Sota de cada article hi apareix:

Comentaris: …….. Si hi diu comments off no dóna la opció a donar-ne cap, si hi diu no hi ha comentaris o 1 comentari… si cliquem damunt ens apareixerà una finestra on hi podem deixar el nostre comentari. Sobretot clica a envia comentari.

Sota de cada article també hi diu:

Categoria: categoria on està arxivat

Al bloc també hi apareixen enllaços a diferents pàgines web. Estan classificades també per temàtica o categories segons siguin educatives, de consulta…. així tenim més a mà aquelles pàgines que visitem més sovint.

Des de l’escola hem engegat altres blocs que no heu de deixar de visitar si us interessa què estan fent a l’Ateneu (http://blocs.xtec.cat/useebarrachina), a Educació Infantil ( http://blocs.xtec.cat/infantilbarrachina) o a música (http://blocs.xtec.cat/barrachinamusica) . Els trobareu a LLISTA DE BLOCS.

Per a no tenir problemes a l’hora de veure els videos o fotografies heu de tenir instal.lats els codificadors que permeten veure les diferents aplicacions així com els plugins dels navegadors d’internet. N’hi ha molts al mercat, un que funciona el podeu trobar aquí:

k-lite-codec-pack.softonic.com

Adobe flash player

Qualsevol dubte o suggeriment també podreu deixar aquí un comentari.